Pàgines

divendres, 16 de març del 2012

Ensalada de formatge de cabra

Els formatges són una de les meves debilitats... A Alaró hi ha un restaurant on fan la millor ensalada de formatge de cabra, al manco per mi! N'he tastades a altres llocs, però aquesta que vos dic, m'encanta!! L'altre dia a casa, en férem la nostra versió, no és igual, però va ser ben bona! Aquí la vos deix...






INGREDIENTS (2 persones):
  • Variat de lletugues
  • Dues grapades de nous
  • 1 ceba petita
  • 4 talls de bacó
  • 2-6* talls de formatge de cabra (2 cm de gruix)
  • Sucre morena
  • Vinagre


COM ES FA?
  1. Rentarem i centrifugarem la lletuga i la col·locarem dins el plat o font.
  2. Tallarem la ceba per llarg, i dins d'una paella la courem. Quan comenci a estar transparent, hi afegirem dues cullerades de sucre i un rajolí de vinagre. Esperarem que agafi color i posarem la ceba damunt l'enciam.
  3. Dins la mateixa paella que hem cuit la ceba, hi courem el bacó tallat a tiretes. Quan estigui cuit, també ho posarem damunt la ceba.
  4. Farem els talls de formatge d'uns 2 cm de gruixa, i el torrarem dins la mateixa paella que hem cuit la ceba i el bacó, així també agafarà una mica de gustet del caramel·litzat.
  5. Només queda acabar de col·locar tots els ingredients dins el plat, ja hi tenim la lletuga, la ceba i el bacó, i hi afegirem els trossos de formatge i les nous.




* Dependrà del tipus de formatge que s'empri, si el diàmetre de la peça és gran, basta un tall per persona, si és més petit o vos agrada molt... en podeu posar més!

ATENCIÓ!!!!!!!!!! He posat l'etiqueta "sense glúten", però si sabeu que algú celíac en menjarà, revisau atentament les etiquetes dels productes que utilitzeu!


2 comentaris:

  1. mmmmmmmmmmmmm..... devia ser encara millor que la que comentes. A veure si d'una vegada feim alguna trobada culinària.
    bsssssssssssss

    ResponElimina
  2. Ei, Pauleta, quina alegria veure-te per aquí!!! En voler en montam una de trobada culinària!!! Besades guapa!!!

    ResponElimina