Pàgines

divendres, 28 de setembre del 2012

Quixe de mozarella, carabassí i pastanagó

Gairebé tot l'estiu "tancat per vacances", però de vacances només en vaig tenir fa una setmana, que vaig anar a Formentera... quin gust, quina illa, quina tranquilitat, quin relax... i quina alegria retrobar amics!

Platja d'Illetes, Formentera
 Na Sònia em tenia unes verdures preparades dins la gelera perquè li fes una quixe, i com que dissabte aprofitàrem per dinar amb na Judit i n'Ignasi, aquest va ser un dels plats, juntament amb una ensalada i una altra ensalada pagesa formenterenca que un dia vos presentaré.

Allà no tenia la recepta de la pasta brisa a mà, i vaig optar per la part ràpida i comprar una pasta de fulls. És una manera més ràpida, però no menys bona!!!

 



INGREDIENTS:
  • Pasta brisa o de fulls
  • 200ml de nata
  • 1-2 mozarrelles de Buffala
  • 1 carabassí
  • 4 pastanagons
  • 4 ous
  • 1 ceba
  • Sal
  • Pebre bo
  • Espècies: curri, comí, cúrcuma

COM HO FEIM?
  1. Tallam la ceba per llarg, els pastanagons a rondaxes fines i el carabassí a lamines. Ho passam tot per la paella amb un raig d'oli i un pessic de sal.
  2. Dins un bol, batem els ous i la nata, i després hi afegim les verdures. També hi posam les espècies i una de les mozzarelles tallades a trossets.
  3. Estenem la massa dins un motlle, que no quedi molt gruixada, i hi abocam la mescla dedins.
  4. Finalment posam la mozzarella a rodanxes per damunt.
  5. Ho enfornam uns 30-40 minuts a 180º.


 
 
 
Les verdures

10 comentaris:

  1. Quina quiche més bona!!! mai l'he fet amb aquests ingredients tots junts, però m'ha agradat la combinació, la provarem de fer, que ens encanten aquests plats! Veig que tu també has tancat per vacances durant un bon temps, jo igual!
    Ja aniré passat, abraçades!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bon dia Bet!!! Les quixe tenen infinites possibilitats... N'he fetes ben poques d'iguals!!! Ingredients perduts per dins la gelera, o noves idees com la de les espècies, que no ho havia provat mai!!! També tot tipus de formatges... Ara que arriben temps de fresqueta, fa més ganes posar-se davant el fogons!!! ;) Mos llegim!!!

      Elimina
  2. Una delícia de Quiche, Caterina, i sota l'ombreta de l'arbre, encara més bona!!! Petonets

    ResponElimina
  3. Don fe de què va ser deliciosa!!! mmmmmmmmmmmm En tornar, més!!! heehehehe

    ResponElimina
  4. Respostes
    1. Gracies!!! He visto vuesto blog, y también pinta muy bien, me gusta la presentación!!!

      Elimina
  5. Hola Caterina,

    He vist que tens moltes receptes al teu bloc, i m‘agradaria presentar-te la pàgina Lestevesreceptes.cat, llançada recentment, on els usuaris poden buscar entre més de 18000 receptes de les millors pàgines catalanes. També hem creat el Top blocs de receptes, on, de franc, pots afegir el teu bloc.

    Lestevesreceptes.cat té diverses versions, en suec, francès, anglès, italià o castellà entre d’altres. Vols formar part de la nostra família?

    Quedem a la teva disposició!
    Andreu
    Lestevesreceptes.cat

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!!! Molte gràcies pel missatge, moltes, moles receptes no tenc, i darrerament tampoc tenc gaire temps, però és clar que m'agradaria participar a la vostra web!!!!! I gràcies per haver-me trobat!!!

      Elimina