Pàgines

dimecres, 20 de febrer del 2013

Llit de patata amb pollastre i curri

A principis de febrer, vaig veure que a la web d'Anar de Tapes convocaven un concurs. La primera edició està dedicada a Tapes i Barquetes, i la meva aportació, és aquest pollastre amb curri damunt un llit de patata.



Esper ser-hi a temps!! Ja que hi ha fins avui per presentar la recepta... La idea de fer el llit de patata és una recepta que m'ha fet molta gràcia al llibre "La Cuina de mumare", de na Ma del Mar Bonet. Enguany vull aprofitar tots els llibres de cuina que tenc al prestatge a més de mirar-los de tant en tant.

Si encara no hi som a temps, igualment compartiré la recepta amb vosaltres, i esper ser una mica més puntual a la pròxima convocatòria!!

Ah! És una opció ideal per celiacs, ja que no duu ni mica de farina!


Si voleu consultar totes les receptes participants al MOSSEGADES clicau aquí, i si voleu votar per la meva proposta, pitjau aquí i després al botó on posa "mossega-la"



INGREDIENTS:

- 500g de patata bullida
- 4 cullerades de llet
- 1 vermell d'ou
- 150g de formatge Emmental
- 2 talls de pitera de pollastre
- 2 cebes
- Curri
- Sal


COM ES FA?

1. Posam la patata bullir tallada a cantons
2. Tallam la ceba i els talls de pollastre a trossets petits
3. Posam la ceba a sofregir, i quan comença a ser cuita, hi afegim el pollastre i una mica més tard el curri, ho deixam coure i després ho reservem.
4. Quan la patata és cuita i ha refredat una mica, la passam pel passapurer i hi afegim el formatge, el vermell d'ou i les quatre cullerades de llet, i ho mesclam bé.
5. Escalfarem el forn a 200ºC.
6. Agafam una cullerada de la mescla de patata, en feim una pilota i l'aixefam damunt un paper de forn, i feim el mateix amb la resta. Ho enfornam 15 minuts.
7. Treim la palangana del forn i giram tots els muntets de patata, després hi abocam una cullerada de pollastre amb curri i hi posam una mica de formatge Emmental. Ho tornam enfornar 15 minuts més.


6 comentaris:

  1. oh, que bo, caterina! Amb curri tot té molt sabor, és boníssim! jo també he particpat al mossegades, ja ens hi trobarem! Petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ara he vist la teva proposta, pinta molt bé... MOltes vegades falta una mossegada dolça a les barres de tapes, o no?!

      Elimina
  2. Qué bona que ha de ser aquesta tapa. El curri m'agrada molt i segur que amb la patata i el pollastre ha de ser boníssim. He de provar de fer-la!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies, per mi el curri és com la sal... a casa ens agrada moltíssim!

      Elimina
  3. Hola!!!

    Jo ja he votat!! Fa una pintassa i no és mal de fer!!! Me l'apuuuunt!!!

    Un beso

    ResponElimina