Com veis a la fotografia, aquest mes cuinam bolets... quan ho vaig veure, tot d'una li vaig demanar a n'en Joan si n'aniria a cercar-ne per poder fer una torrada amb ceba, sobrassada, mel i picornells. Però enguany (de moment) només ha trobat un grapat de blaves rompudes i quatre peus de rata... poca cosa!!!!
Me pensava hauria d'acabar comprant els bolets, però ahir horabaixa, vaig tenir la sort de què un dels meus alumnes arribàs una mica tard perquè havia anat de "cacera", i me dugué un plat amb un bon grapat d'esclata-sangs i uns picornells. Perfecte, vaig pensar, els esclata-sangs torrats, i els picorells per La Recepta del 15!!
Avui matí a la fi m'he decidit en fer els cocarrois de ceba, i n'he fet també una adaptació amb picornells.
COM HO FEIM?
- Netejarem els picornells de terra amb un paper de cuina o un padaç net i els tallarem per llarg.
- Els posarem a coure dins una paella, i quan siguin gairebé cuits, hi afegirem uns trossets de sobrassada, un parell de cullerades de ceba cuita i una cullerada de mel.
- Ho mesclarem una mica i ho deixarem refredar abans de farcir els cocarrois.
- Per fer els cocarrois, seguirem les mateixes passes que a la recepta de cocarrois amb ceba i sobrassada.
SUGGERIMENT:
- Aquest farcit, es pot emprar per altres coses... com per fer torrades, o per farcir piteres de pollastre...
Apa, quina passada de cocarrois! Amb sobrassada i mel, que fan una combinació d'allò més explosiva! M'encanten
ResponEliminaMoltes gràcies per participar!
Petonets
Sandra
;) Ja em sap greu que "tanqueu" La Recepta del 15, però s'entén!!! Gràcies per haver-ho fet possible!!!
EliminaMolt bons han de ser aquests cocarrois. Me'n menjaria un ara mateix!
ResponEliminaPetons!
Per ser la primera vegada, no varen quedar malament!!!!
Elimina