Pàgines

dijous, 1 d’agost del 2013

Sopar a la fresca a 800m d'altura

Sopar a la fresca a 800m d'altura... Sopar a n'es Castell d'Alaró, val la pena.

http://www.castellalaro.cat/index.php
https://www.facebook.com/?ref=tn_tnmn#!/HostatgeriaCastellAlaro


Divendres passat va ser un dels dies més calorosos d'aquest estiu, que hem passat fins ara. Però deixant el cotxe a n'es Pouet i caminant tira-tira, emprenguérem camí per anar a sopar a d'alt d'es Castell. Quan passàrem el constipador ens aturàrem a veure la posta de Sol just devora les restes de la muralla...



Poc després, arribàrem a l'Hostatgeria, on la taula ja estava parada a primera fila, davant la paret que fa de balcó a Alaró i a la resta de Mallorca.



Un parell de glops de cerveseta ens feren tornar l'alè. Disfrutàrem de les vistes, i just quan començava a caure la fosca, ens dugueren el sopar:

  • D'entrants menjàrem torrada de pa amb carabassí, camaiot i formatge gratinat, uns melicotons farcits de tonyina i surimi, i uns rotllets de cuixot dolç amb formatge blau i api.
  • De primer plat un trempó
  • De segon plat, pollastre farcit amb salsa d'albercocs
  • Una mica de gelat de postres i... copa d'herbes!

Els entrants

El pollastre farcit

Quan acabàrem de sopar ja ens havia fuit la calor i quasi tots duiem màniga llarga, així que podem assegurar que els sopars a 800 metres són amb vistes i ben a la fresca! Una experiència del tot recomanable per aquest estiu, per tot plegat: l'excursioneta, la caiguda del Sol, la frescor d'allà d'alt, les vistes... però sobretot perquè vàrem sopar molt bé i en bona companyia! Ara queda pendent anar-hi a dormir un vespre i també gaudir de les noves instal·lacions.


I fins i tot sortirem al diari!

2 comentaris:

  1. Ens ha encantat el teu post Caterina! Gràcies! Podem penjar l'enllanç a la nostra plana de Facebook? Hostatgeria del Castell d'Alaró.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies a vosaltres! Passàrem una bona vetllada! És clar que podeu compartir l'entrada! Fins aviat.

      Elimina