Pàgines

divendres, 27 de juliol del 2012

Pastís d'aniversari 1

El pastís que m'agradaria compartir amb vosaltres avui, el vaig fer la setmana passada pel primer aniversari de na Marina, la filla d'una amiga que celebrava el seu primer anyet.

La coca és una recepta senzilla feta amb la Thermomix; veureu que la forma no és gaire perfecte, havia d'esser redó però hi vaig haver de fer un poc de "caketunning" per convertir-lo en quadrat degut a un petit contratemps (no tenia suficient farcit...). El farcit és de mascarpone i crocanti d'ametlles, i la cobertura, és tota de ganaché de xocolata blanca. Per fer la decoració vaig tresquar per la xarxa a veure quina idea hi trobava i vaig veure un pastís blanc amb unes floretes que em varen agradar, ho vaig fer per l'estil,  però encara no tenc gaire traça amb la mànega pastissera, serà qüestió de practicar!



4 comentaris:

  1. Quina delícia Carerina!!! M'agrada molt i molt! I ja sé que no és per mi... he he, però com que també em dic Marina m'ha fet molta il·lu veure-ho imprès al pastís! Petons i bones vacances

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ei, si vols quan sigui el teu aniversari te'n faig una!!! Però segur que tu també te les fes i ben bones i guapes!!!!!!

      Elimina
  2. Caterina, t'ha quedat genial. I m'imagino que ben bó. Vas fer alguna foto al tall? segur que els devia agradar molt. Petonets.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Laura!!! No tenc foto del tall, perquè la tallaren a la festa... Tot el tema de les fotos, el tenc ben pendent!!!! Aquest hivern m'he proposat millorar-ho!!!!

      Besades!

      Elimina