Pàgines

dilluns, 28 de maig del 2012

Ous farcits de pollastre amb curri

Aquest darrer mes vaig de repte, en repte, i no faig més publicacions, per qüestió de temps! Avui és el torn per Memòries d'una cuinera, que ens varen proposar preparar ous farcits.

La meva primera idea era farcir els ous amb coses que hi hagués dins la gelera, per tal d'aprofitar-les, però estava pràcticament buida... Divendres vaig anar a comprar perquè el vespre havíem quedat amb uns amics per veure la final de la copa entre el Barça i el Bilbao, i vaig comprar salmó fumat, per fer un tàrtar de salmó per farcir els ous. Pel sopar cadascú duia alguna cosa, i nosaltres férem pollastre amb curri (en Joan, el va fer), i com que en va sobrar... l'endemà, que teniem un altre sopar, vàrem pensar que seria una bona idea aprofitar les restes que ens havien quedat per farcir els ous, i així aprofitar-ho!!!! El salmó està envasat dins la gelera, i en soparem d'ensalada un dia d'aquesta setmana...

Així que, finalment sí he fet els ous farcits amb sobres... jejejejeje





INGREDIENTS:
  • 12 ous
  • Restes de pollastre amb curri
  • Mitja terrina de formatge per untar (tipus philadelphia)


COM ES FA?
  1. Posam els ous a bullir, i procuram pelar-los que no s'hagin refredat del tot, ja que és més senzill.
  2. El pollastre amb curri, en Joan el fa fent un bon sofregit de ceba, un poquet de tomàtiga i un o dos pastanagons rallats. Després afegeix les dues cullerades de curri al centre de la greixonera perquè es cogui un poc, i finalment hi tira el pollastre tallat a quadrets (ja cuits), deixant-ho tot a foc baix perquè es confiti i la salsa es redueixi una mica.
  3. Després d'haver pelat els ous, els xaparem per la meitat i posarem el vermell, amb les restes de pollastre i el formatge dins el tassó de la batedora i ho batrem tot.
  4. Només queda farcir els ous i tastar-los!

14 comentaris:

  1. nyam, que bons! El pollastre al curry m'encanta, així amb formatge philadelphia no l'he barrejat mai, ho provaré per farcir. Gràcies! Petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bon dia Marina!!! Si que has estat ràpida, acabava de pitjar l'intro!!! jejejeje No els volia fer de tonyina, perquè són els més recurrents... i la veritat que no han quedat gens malament! Besades!

      Elimina
  2. Jo en don fe, de lo bons que van ser!!! També s'ha de dir que el farcit, el pollastre amb curri, és molt bo o li surt molt bo a n'en Joan.
    Pilar

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí!!! Li hem de reconèixer el mèrit a n'en Joan!!!!!!! De cada vegada li surt més bo!!!

      Elimina
  3. Caterina, segur que et quedaren beníssim. M'encanta el curri i el pollastre i la barreja segur que devia ser ben bona. Salutacions!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Els convidats no es queixaren!!!!!!! Així que devien ser bons! Fins aviat!

      Elimina
  4. esrtic convençuda que queden genial! el pollastre al curry ens agrada molt a casa. Moltíssimes gràcies per participar. petonets

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies a vosaltres per les propostes!!! A veure si a la pròxima també tenc temps i inspiració, perquè als carquinols no hi vaig poder arribar... Besades!!!!!!!!!

      Elimina
  5. Bons i si és d'aprofitament encara més!;)
    Jo també vaig de repte en repte i encara pitjor, no arribo a tots!:((
    Petons i moltíssimes gràcies per participar.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies!!! I gràcies a vosaltres per les propostes!! Fins el pròxim Memòries, que esper ja tenir més temps!!!!!

      Elimina
  6. Quin farciment pels ous tant original! M'encanta la idea!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Roser! Em sap greu no haver-te contestat abans, però només he obert el bloc de passada... Una besada!

      Elimina
  7. Muy rica la mezcla. Me gusta. La probaré. Lo bueno es que se puede hacer hasta con restos de pollo asado. Una idea estupenda.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola! Moltes gràcies, sí, la veritat que es pot fer amb gairebé qualsevol tipus de restes d'altres plats! Així s'aporifta tot. He estat molts de dies a contestar, però no he parat gaire per la blogoesfera! Besades

      Elimina