A n'en Joan, de tant en tant, li agrada venir a dinar o sopar a casa, i té permís per autoconvidar-se! Aquest cap de setmana ha vengut de Barcelona, i ahir organitzàrem un dinaret a la terrassa de casa, feia un sol fantàstic!!!
El meu Joan (això de "meu" no queda gaire bé, però és per distingir-los) va fer una paella (és un plat que a mi no m'acaba de sortir...), n'Aurora ens va dur una quixe fantàstica (i feta seva) i na Pilar la botella de cava (per descomptat!). Jo tenia una dèria des de feia uns dies... una recepta que vaig veure a la web d'Espècies Crespí uns dies abans: plàtan amb bacó i curri! És molt senzilla, i als convidats els hi va agradar!
Vàrem fer bé d'aprofitar el solellet d'ahir, perquè avui està ben ennigulat!
INGREDIENTS:
- 3 plàtans (no molt madurs)
- 1 paquet de bacó
- Curri
COM ES FA?
- Pelarem i tallarem els plàtans en trossets de 2-3 cm
- Arrebossarem els trossos de plàtan amb el curri; jo vaig posar tots els trossos dins un tupper i hi vaig afegir dues cullerades de curri, ho vaig tapar i sacsejar!
- Enrodillarem cada tros de plàtan amb mitja tallada de bacó i hi posarem un escuradents perquè s'aguanti.
- Tendrem el forn preescalfat a 200ºC i ho enfornarem cinc minuts.
L'auto-convidat! Mos agrada que vengui, s'ho acaba sempre tot! ;) |
Que bo!!! Ho havia provat amb pinya però mai amb plàtan! M'ho apunto. Petons
ResponEliminaMira, és una bona idea amb pinya, també!!! La pròxima vegada en faré mitat de cada!!! Besades!!!
EliminaAhir en vaig fer i va anar una monada.
ResponEliminaCatalina aqui tebs un altre seguidor
Felicitats i continua aixi
Jaume Cladera
Buger
Uep!!!! Quina alegria!!!!! Ja estic contenta de veure't guaitar per aquí!
Elimina