Quan veig estris de cuina me torn com a loca!!! jejejejeje De tant en tant faig noves adquisicions, i aquestes postres, les vaig fer per anar a sopar a ca uns amics, i també per estrenar els cons que havia comprat dies abans!!!
Els ingredients són:
- Base de pasta de fulls
- 1 l de llet*
- 4 vermells d'ou
- 175 g de sucre
- 110 g de maizena
- Pell de llimona
- Canyella
Cons:
- Per fer els cons, s'han de tallar tires de pasta de fulls, de 2x15 cm aproximadament. S'enrodillen al con i es couen al forn uns 10-15 min a 180-200ºC.
- Es desfà la maizena dins una mica de llet i s'hi mesclen els vermells d'ou.
- A part, es fa bullir la llet amb la branca de canyella i la pell de la llimona uns cinc minuts. S'hi afegeix el sucre després d'haver retirat la llimona i la canyella.
- Es mesclen la part dels ous i la maizena, amb la part de la llet i el sucre
- (si hi queden grums o miques, es pot colar)
- Tornar a posar-ho tot al foc, removent, fins que torni espès.
- Una vegada tenim els cons i la crema, només queda farcir. Per això emprarem una màniga pastissera**, que ens facilitarà la feina. Si no en tenim, es pot fer amb una cullera petita.
- La xocolata desfeta per damunt és una opció... la tenia per casa i la vaig aprofitar!
* Millor emprar llet sencera, ja que la crema s'espessirà més facilment i amb manco quantitat de farina.
** Jo empr mànigues d'un sol ús, no és gaire ecològic, però estic pendent de comprar-ne una!!!!
Hola guapa!! no m'havia fixat en que t'havies fet un blog, molt bé!! ja veuràs, ara encara voldràs més estris i trastets per cuinar ;) Fa uns dies vaig estar a punt de comprar-me aquests cons, tinc ganes de fer-los farcits de trufa, a veure què tal em surten! Ja aniré passant per aquí, una abraçada!
ResponEliminaHola!!! El bloc és nounat!!! Ets na Bet de TastaRutes, a què sí?! Gràcies per escriure, estic contenta que hagis vist el bloc, a mi el teu m'agrada molt, és original i diferent!!! Estic sorpresa que hagis descobert el meu bloc tan aviat, encara no n'he fet propaganda... on ho has vist?!?!?!
EliminaAh!! Els cons aquests són molt fàcils d'utilitzar, a algun hi vaig posar mantequilla, però no fa falta!!! Es desfan bastant bé quan es refreden (almanco els meus)!!!
Hola!!! doncs no recordo on ho vaig veure! diria que a través d'un comentari teu a algun altre blog... Saps què et dic? ara mateix el poso a la llista "també us convido a visitar..." del meu blog, així et descobrirà més gent ;) una abraçada!
EliminaGràcies per convidar els teus visitants a pegar una ullada al meu bloc!!!! Esper anar penjant més receptes els pròxims dies, ja en tenc un parell de mitges enllestides!!!!!!!!! Una aferrada!!
Elimina