Pàgines

dilluns, 5 de març del 2012

Cons farcits de crema



Quan veig estris de cuina me torn com a loca!!! jejejejeje De tant en tant faig noves adquisicions, i aquestes postres, les vaig fer per anar a sopar a ca uns amics, i també per estrenar els cons que havia comprat dies abans!!!






Els ingredients són:


  • Base de pasta de fulls
  • 1 l de llet*
  • 4 vermells d'ou
  • 175 g de sucre
  • 110 g de maizena
  • Pell de llimona
  • Canyella
COM HO FEIM?


Cons:
  1. Per fer els cons, s'han de tallar tires de pasta de fulls, de 2x15 cm aproximadament. S'enrodillen al con i es couen al forn uns 10-15 min a 180-200ºC.
Crema:
  1. Es desfà la maizena dins una mica de llet i s'hi mesclen els vermells d'ou.
  2. A part, es fa bullir la llet amb la branca de canyella i la pell de la llimona uns cinc minuts. S'hi afegeix el sucre després d'haver retirat la llimona i la canyella.
  3. Es mesclen la part dels ous i la maizena, amb la part de la llet i el sucre
  4. (si hi queden grums o miques, es pot colar)
  5. Tornar a posar-ho tot al foc, removent, fins que torni espès.
Muntatge:
  1. Una vegada tenim els cons i la crema, només queda farcir. Per això emprarem una màniga pastissera**, que ens facilitarà la feina. Si no en tenim, es pot fer amb una cullera petita. 
  2. La xocolata desfeta per damunt és una opció... la tenia per casa i la vaig aprofitar!







* Millor emprar llet sencera, ja que la crema s'espessirà més facilment i amb manco quantitat de farina.

** Jo empr mànigues d'un sol ús, no és gaire ecològic, però estic pendent de comprar-ne una!!!!

4 comentaris:

  1. Hola guapa!! no m'havia fixat en que t'havies fet un blog, molt bé!! ja veuràs, ara encara voldràs més estris i trastets per cuinar ;) Fa uns dies vaig estar a punt de comprar-me aquests cons, tinc ganes de fer-los farcits de trufa, a veure què tal em surten! Ja aniré passant per aquí, una abraçada!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!!! El bloc és nounat!!! Ets na Bet de TastaRutes, a què sí?! Gràcies per escriure, estic contenta que hagis vist el bloc, a mi el teu m'agrada molt, és original i diferent!!! Estic sorpresa que hagis descobert el meu bloc tan aviat, encara no n'he fet propaganda... on ho has vist?!?!?!

      Ah!! Els cons aquests són molt fàcils d'utilitzar, a algun hi vaig posar mantequilla, però no fa falta!!! Es desfan bastant bé quan es refreden (almanco els meus)!!!

      Elimina
    2. Hola!!! doncs no recordo on ho vaig veure! diria que a través d'un comentari teu a algun altre blog... Saps què et dic? ara mateix el poso a la llista "també us convido a visitar..." del meu blog, així et descobrirà més gent ;) una abraçada!

      Elimina
    3. Gràcies per convidar els teus visitants a pegar una ullada al meu bloc!!!! Esper anar penjant més receptes els pròxims dies, ja en tenc un parell de mitges enllestides!!!!!!!!! Una aferrada!!

      Elimina