INGREDIENTS (2 persones):
- Variat de lletugues
- Dues grapades de nous
- 1 ceba petita
- 4 talls de bacó
- 2-6* talls de formatge de cabra (2 cm de gruix)
- Sucre morena
- Vinagre
COM ES FA?
- Rentarem i centrifugarem la lletuga i la col·locarem dins el plat o font.
- Tallarem la ceba per llarg, i dins d'una paella la courem. Quan comenci a estar transparent, hi afegirem dues cullerades de sucre i un rajolí de vinagre. Esperarem que agafi color i posarem la ceba damunt l'enciam.
- Dins la mateixa paella que hem cuit la ceba, hi courem el bacó tallat a tiretes. Quan estigui cuit, també ho posarem damunt la ceba.
- Farem els talls de formatge d'uns 2 cm de gruixa, i el torrarem dins la mateixa paella que hem cuit la ceba i el bacó, així també agafarà una mica de gustet del caramel·litzat.
- Només queda acabar de col·locar tots els ingredients dins el plat, ja hi tenim la lletuga, la ceba i el bacó, i hi afegirem els trossos de formatge i les nous.
* Dependrà del tipus de formatge que s'empri, si el diàmetre de la peça és gran, basta un tall per persona, si és més petit o vos agrada molt... en podeu posar més!
ATENCIÓ!!!!!!!!!! He posat l'etiqueta "sense glúten", però si sabeu que algú celíac en menjarà, revisau atentament les etiquetes dels productes que utilitzeu!
mmmmmmmmmmmmm..... devia ser encara millor que la que comentes. A veure si d'una vegada feim alguna trobada culinària.
ResponEliminabsssssssssssss
Ei, Pauleta, quina alegria veure-te per aquí!!! En voler en montam una de trobada culinària!!! Besades guapa!!!
ResponElimina