Pàgines

divendres, 2 de març del 2012

Hola!!!

Quasi sempre faig cuinetes, aprendre trucs que em facilitin les tasques, llegir revistes de cuina, tastar coses noves, descobrir eines, tenir motlles... Els meus amics, sovint són els meus "conillets d'índies"!!!! Una d'aquestes vegades, record que na Sònia em va dir "hauries de fer un bloc!!!", jo vaig pensar quin desbarat... un bloc... jo?! Pots pensar!!!!

No vaig tornar a pensar amb la idea.

Un dia, n'Adolfo, em va dir que mirava un bloc per internet que es deia l'Exquisit, i que estava molt bé!!! Hi vaig pegar una ullada, i de veres, està molt bé!!!!!!!! El recoman. A través d'aquest bloc, he anat trobant altres racons per la xarxa on m'encanta pegar una ullada per meravellar-me de les delícies què hi fan i de les coses què hi expliquen.

Quan ja havia descobert la blogoesfera culinària, va tornar sortir el tema parlant amb na Pilar. La idea de fer un bloc, ja no em semblava tant disbaratada!!! Seria una manera de tenir un llibre de receptes que no ocupa lloc i d'on no hi sortiran papers i post-it de per tots els fulls!!!!!!!! La cosa va anar agafant forma: un dia el títol, un dia la primera recepta que obriria el bloc... i ja està, ja no passaran més dies, perquè avui sí publicaré la primera recepta!!!!

12 comentaris:

  1. I mira que jo no en soc gaire de cuinetes però ara, amb això podràs ensenyar-me algunes receptes i ho podré fer a ca meva.... No hi ha dubte que la primera recepta que faci estàs ben convidada (i a la segona i a la tercera.....)

    Un besito

    ResponElimina
  2. Ara m'ha donat una idea... posar un apartat de Bàsics o Iniciació... si vols me pots anar demanant plats i les anam fent!!!! jejejejejeje Un besito, MeibeL!!!!

    ResponElimina
  3. Endavant amb el bloc! És una autèntica aventura,Caterina. Molta sort!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies!!!! Som seguidora vostra, ja vaig intentar fer l'ensaïmada i ara tenc pendent el Sant Honoré!!!!

      Elimina
  4. Ei!!!! per fi el tenim aquí!!!! ja en tenia ganes!!!! Estic contenta d'haver contribuït, encara que només sigui una miqueta, en què aquest projecte sigui una realitat. Ja saps que en seré una fidel seguidora! M'encanta!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Sonieta!!!!!!!!!!!!! Tendràs un apartat de Vegeterià!!! Ja en tenc una recepta dins l'escriptori pendent de publicar!!! Fins demà!!!!

      Elimina
  5. Ara sí que t'he trobat!!! Doncs aquí em quedo a seguir-te. Estaré encantada d'anar llegint les teves receptes i que m'acostis una mica més Mallorca a través de la xarxa. Petonets!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Benvinguda Laura, jo sí que estic encantada de què em segueixis!!!

      Elimina
    2. Benvinguda, Laura!!! Jo sí que estic encantada de què em segueixis!

      Elimina
  6. Doncs... després d'aquesta presentació... em quedo de seguidora teva!!!
    M'ha agradat molt aquest blog i tigues per segur que t'aniré observant!!!
    Ptns.
    Lourdes.

    ResponElimina